September si bomo zapomnili

September odpira vrata vsemu zatiranemu. Hitri preobrati, močni izbruhi, nenavadni ekstremi in še novi problemi so pred vrati!

September & grad Turjak

September prinaša preobrate in spremembe, napovedali smo jih že maja!

Sprehodite se skozi grad Turjak, ki je ravnokar znova odprl svoja vrata in izvedite kje se nahajata pravi nagačeni glavi Turjaških poveljnikov, ki sta izgubila boj proti Turkom ter prisluhnite napovedim številk!

<– Kliknite za ogled video mesečnika

September: preobrati, izbruhi, ekstremi in novi problemi

Naše doživljanje se bo okrepilo in še bolj čustveno obarvalo. Hitreje in burneje se bomo odzivali, odreagirali pa z več agresije. Tokrat najverjetneje ne bomo obžalovali svojih impulzivnih dejanj, čeprav bi nam ali drugim lahko škodovala.

Letošnje leto pod močnim vplivom števila 2, ki simbolizira dvojnost, dve plati zgodbe, dve skrajnosti in tudi dvoličnost, buri duhove. Število 0 v letnici dodaja izjemno močno energijo, ki daje občutek, da gremo na nož ter, da se gre za vse ali nič, zato – priznajmo – ”tresla se je gora, rodila se je miš” ni redkost letošnjega leta. Obenem pa so določene zadeve prešle vse meje, tako na osebnem kot svetovnem prizorišču, zato smo in še bomo priča uporom, protestom in uvodu v korenite spremembe.

Ne nasedajte govoricam ter vsaki tezi zarote, ki jo zasledite. Na žalost trenutno nihče ni varen pred iluzijo, tudi bolj resni mediji ne, kaj šele tisti, ki naravnost podpihujejo nestrpnost.

Prevladal bo strah

V skrajnost svojega doživljanja in izražanja nas bo potisnil strah ter občutek nemoči, ujetosti, krivice. Naši odzivi bi lahko bili skrajno nesramni, agresivni, odklonilni ali, seveda v drugo skrajnost, pretirano pasivni. Samo vi izbirate kateri odtenek sive boste.

Velika večina se bo odzivala kot skrajno ogrožena že na najmanjši dražljaj. Čustveni izpadi jeze, ljubosumja, strahu in žalosti ne bodo nič nenavadnega v tem času. Pravzaprav so dobrodošli, saj pomagajo ozaveščati temo, ki je skrita globoko v naših globinah, morda še iz prvih dni našega obstoja.

Preteklost želi še eno priložnost

Možno je, da boste močneje podoživljali preteklost, zamujene na videz izvrstne priložnosti (v resnici ne veste kako bi se razpletlo, kajne?), hrepeneli bi lahko po osebah, krajih, občutkih, doživljanju iz preteklosti.  Zelo možno je, da se bodo osebe iz preteklosti znova pojavile in si želele poskusiti znova. Ne dajajte še tisoč in ene priložnosti nekomu, ki je že v prvo ni cenil.

Zaključite

Zdaj je čas zaključevanja, zdravljenja in epiloga. Naj bodo ‘reprize’ namenjene razumevanju, zakopu bojne sekire, zdravljenju – torej zaključku in ne novi priložnosti za še več razočaranja. Sama energija je sicer usmerjena v preteklost, a z namenom razumevanja zakaj se je nekaj zgodilo, kakšne posledice je pustilo, česa bi se lahko naučili, torej z namenom učenja, rasti in odpuščanja.

Odpustite sebi

Sami do sebe smo včasih mnogo prestrogi. Vsi smo le človek in vsi smo se že kdaj (pa še se bomo) ušteli v svojih ocenah, željah in pričakovanjih ter tudi dejanjih. Zato še ni konec sveta. Naučite se bolje ravnati vnaprej.

Odpustite drugim

Odpustiti ne pomeni odobravati. Preprosto odložite jezo, zamero, bolečino – saj greni le vas. Druga oseba zaradi tega ni minimalno prizadeta. Morda ravno sedaj, ko se v mislih prepirate s prebranim češ, ”tega pa res ne morem spustiti, to je prehudo”, pije kavico, se sladka s tortico in uživa – kaj pa vi? Samo vi ste ujetnik jeze in grenkobe. Vem, da zveni preprosto, pa včasih ni. A potreben je le ‘klik’.

Trma

Poleg impulzivnih odzivov, pa bomo tudi nekoliko bolj trmasti. Opazili bi lahko, da se težje prilagajate osebam, ki vas nervirajo. Morda boste nekoliko bolj zajedljivi v svojih odgovorih, morda celo hitreje užaljeni. V temu času lahko pravzaprav pričakujemo kar vse.

Zdravje v ospredju

Uporabite energijo trme za vse, česar se sicer stežka lotevate in odnehate nekje na polovici. Torej, idealna priložnost za bolj zdrav slog življenja. Oklenite se nove zdrave navade, pa naj gre za gibanje, prehrano, sprostitev, razstrupljanje… Ne oklepajte se preteklosti, starih zamer in strahu pred novim.

Dokončno bo pričelo pokati po šivih

Najbolj zatiranim bo dokončno pričelo pokati po šivih. V medsebojnih odnosih to pomeni, da se bodo tudi najbolj plašni končno glasneje postavili za sebe. Na svetovnem odru pa bodo gibanja za pravičnost še aktivnejša. Odmevnejši premiki, ki bodo imeli trajnejši vpliv pa še niso na vrsti. Prvi močnejši preseki in preobrati, ki bodo imeli bolj trajen učinek, prihajajo šele leta 2021. Presenečenja, ki nam jih prinaša letošnji oktober še ne bodo imela dovolj moči, da bi zdržala test neskončnosti. Čas jih bo še nekoliko omilil in povozil.

Smo v večletnem ciklu preobrazbe globalne zavesti in samega sveta. Za nami so karmična leta 2013, 2014, 2016 in 2019. Šele leta 2022 bomo resnično pričeli drugače postavljati sisteme in takrat lahko pričakujemo dokončen kolaps političnih struktur, morda celo monetarnega sistema, zdravstva in ostalih institucij, ki več kot očitno ne delujejo človeku v prid. Obetajo se turbulentni časi, dnevi upora, premikov, nazadovanja, preobrazbe sveta in posameznika, a zaupajmo, da bomo dokončno leta 2023 ponosni na doseženo, zato bodite del spremembe, ne del pritoževanja in negativne energije.

Z Ljubeznijo za vas, Lili Sorum

Celoten članek za revijo Ona vas čaka TULE

Numerologinja Lili Sorum napovedala prihod koronavirusa

Pogovor o Coroni, karanteni, letu 2020 in naši prihodnosti za TV Dravograd si oglejte  TULE

SEPTEMBER pomembni datumi:

9. 9. 2020: premagajte strah!

11. 9.: zdravljenje izvira iz vas

22. 9.: zdravljenje pošiljajte v svet

več v posnetku

Lili vodnjak Turjak september numerologija ona

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

Video mesečnik si oglejte TULE        Fejsbukajmo skupaj TULE        Na Instagramu ful dogaja TULE

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Numerologija uči, da so izzivi pravzaprav blagoslovi, ki nam pomagajo olupiti s sebe balast, zaradi katerega ne sijemo tako kot naj bi nam bilo namenjeno. Včasih potrebujemo sunek v rebra, da se zganemo in delamo na sebi. Zato grenke izkušnje sprejmite kot darilo modrosti. Ko spoznamo grenko, lahko uživamo v sladkem.

Premagani izzivi prinašajo najlepšo
nagrado: svobodo, da ste vi preprosto VI!

 

Lili Sorum numeroskop numerologija odnosi februar coaching

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, avtorica, svetovalka, motivacijski coach, se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.
.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.
LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.
.
Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.
Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja