Dr. France Prešeren

Z menoj prisluhnite o njegovi numerološki karti, poglejte si prelepo Primčevo Julijo in obiščite hišo, v kateri se je France Prešeren rodil ter njegov zadnji dom v gaju v Kranju. Kliknite SEM za ogled videa

Numerologija o slavnih: France Prešeren

Numerologija, veda o številih, preko razlage petih osebnih števil pripravi poglobljen osebni opis osebe. Ta izračunamo in imena, priimka in rojstnega datuma.

Francetova osebna števila opisujejo osebo, ki je bila zelo ustvarjalna in obenem bolj ranljiva, kot bi mu bilo ljubo priznati. Na kratko bi ga lahko opisali kot zasanjanega poeta.

Življenje je dojemal zelo slikovito ter izjemno intenzivno. Močno je prisotno hrepenenje po prepoznavanju njegovih čustev. Predvidevati je, da ga okolica ni razumela, ali so mu celo očitali, da doživlja siv vsakdanjik preveč dramatično. Pravzaprav njemu najbližji niso razumeli njegove globine, kar je nanj lahko vplivalo zelo uničujoče, saj si je v določenih obdobjih ravno te potrditve najbolj želel.

Nihanje iz ene skrajnosti v drugo ni nič nenavadnega pri njegovi kombinaciji. Lahko bi dejali: ”ko je bilo dobro, je bilo res dobro – ko je bilo slabo, pa je bilo katastrofalno.”

Omeniti je potrebno, da je verjel v čudeže, zato je bilo življenje v realnosti lahko naporno. Njegova števila opisujejo čustveno osebo, ki hrepeni po čudežni ljubezni in naj se nam v današnjem času to zdi še tako nenavadno, števila pravijo, da je zaljubljenost v neznanko zelo možna, ali jo je celo kar napovedati. Nemogoča ljubezen je nemalokdaj ključna ali skorajda glavna sestavina življenja oseb s tovrstno kombinacijo. Naš največji pesnik je svojo naklonjenost do Primčeve Julije doživljal kot globoko, realno ljubezen.

Ravno zaradi te rahločutnosti pa je imel izjemen smisel tudi za umetnost. No, imel pa je tudi izjemno bujno domišljijo, s pomočjo katere se je soočal z izzivi življenja, saj je v njej lahko zajadral tako močno, da je za hip (ali dva) izgubil stik z realnostjo. Seveda pa je poznal obe plati močnih čustev, tudi trenutke obupa in osamljenosti.

Eno lahko trdimo z gotovostjo: France Prešeren dolgčasa ni poznal.

Lili Sorum France Prešeren numerologija
France Prešeren osebna števila, Lili Sorum, numerologija

Veda o številih, kaj pa je to?

Numerologija je več tisočletij stara veda, ki preučuje vpliv števil na naše življenje. Težko bi natančno določili kdaj in kje se je rodila. Zanesljivo vemo, da je bila poznana vsem starim ljudstvom, tako na vzhodu v Indiji, Kitajski kot na zahodu pri Indijancih. Analiza pred vami je oblikovana po Pitagorejskemu sistemu. Namen preučevanja števil je bil globok in plemenit: ustvarjanje in ohranjanje ravnovesja v vesolju. Ko so energije v harmoniji, življenje lepo teče. Tega so se stara ljudstva zavedala zato so preko števil iskala odgovore. Vsak izmed nas je odgovoren za sebe in za svoja dejanja.

Vsak izmed nas ima svoje poslanstvo in naloge v tem življenju. Seveda pa tudi prirojene darove in talente, ki nam pomagajo dosegati kar najboljše rezultate. Pravijo, da si sami izberemo starše. Duhovna numerologija uči, da si sami izberemo tudi čas rojstva in ime, s katerim se rodimo. Ravno to je najbolj dragocen vir podatkov za numerologa.

Rodimo se z ”navodili za uporabo”, ki se skrivajo v našem imenu, priimku in rojstnem datumu. Razberemo lahko svoje močne plati, bolj razumemo svoje šibkosti in se tako dobro pripravimo na izzive in na uspeh. Ko razumemo svojo pot, stopanje po njej postane užitek!

Osebna numerološka števila.

Prinašajo celoten opis nas kot posameznika iz različnih zornih kotov ter različnih področij življenja. Število življenjske poti, Število usode, Število duše, Število osebnosti ter Število zrelosti so zemljevid skozi labirint življenja. Na povezavah v prejšnjem stavku si preberite več. Izračunamo jih iz imena, priimka in rojstnega datuma. Pomagajo razumeti naše poslanstvo, darove, srčne odnose, kako nas dojema okolica, kaj se nam obeta v naših zrelih letih in kako kar najbolje izkoristiti lasten potencial ter predvsem tiste spretnosti, katere nemara jemljemo preveč samoumevne.

Lili Sorum numeroskop

Kdo pa je LiLi SoRuM?

LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja se profesionalno ukvarja z vedo o številih že od leta 2004, z duhovno in osebnosto rastjo pa še dalj časa.
Uspešno vodi delavnice s področja osebne, duhovne, čustvene rasti ter numerologije po Sloveniji in preko meja, predvsem v Španiji ter sodeluje v online webinarjih v ZDA.

Njeno delo zajema svetovanje in delo z ljudmi v stiski, pisanje člankov za večje slovenske medije, vodenje TV oddaje, predajanje znanja numerologije, predavanja, vodenje seminarjev ter webinarjev in pa tudi pripravo osebnih numeroloških analiz ter svetovanja in delo 1 na 1, coachingi potekajo tako osebno kot preko spleta s strankami po celem svetu.

LiLi je zelo aktivna in na socialnih omrežjih večkrat dnevno objavlja kvalitetne vsebine s področja numerologije, osebnostne in duhovne rasti, zagotovo pa ste jo v preteklosti zasledili tudi v oddajah na Planet TV.

Pridružite se ji na Facebooku ali Instagramu. Oglejte si zanimive video prispevke na njenem YouTubu, kjer boste našli veliko koristnega, ne le numerologije.

Vabljeni, da raziščete kopico prispevkov samo za vas s področja Numerologija in Osebna rast.

Preberite si še:

Moja spletna stran je namenjena VAM, dragi moji zato vas vabim na zavihka OSEBNA RAST in NUMEROLOGIJA, v katerih vas čaka obilo prispevkov. Napisani so z veliko Ljubezni, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja.

Potrebujete malo pomoči?

Včasih potrebujemo malo pomoči, nasvet ali zgolj potrditev, da smo na pravi poti. Kot nalašč za to je OSEBNI VODNIK po letu 2020! Poleg klasične napovedi nosi še delo za dušo, vaje, vprašanja in napotke za delo na sebi, izračunane prav za obdobje, v katerem se nahajate vi.

In pa še povezava do omenjane osebne analize, ki vam bo pomagala postaviti mejo in se postaviti za sebe.

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja