Rezanje vezi poznamo. Ali veste, da je to na energijski ravni zelo agresivno dejanje – in, da obstaja boljša pot, ki ne samo razmeji energije vas in druge osebe, preteklosti, navade, škodljivega vzorca itd, ampak prinese tudi zdravljenje?

Numerologija je več kot le veda o številih. Število 8 in prav poseben postopek nam pomaga pridobiti samozavest, okrepiti občutek varnosti, se oddaljiti od pereče situacije, bolečine in osebe, predvsem v primeru čustvenih vampirjev. V posebnih primerih jo je priporočljivo ponavljati vsaj enkrat na teden, saj gre mnogokrat za vzorce, ki so nastajali vrsto let ali pa osebe, ki se bodo trudile vračati v vaše življenje, zato je logično, da enkratn izvajanje vaje ne bo odpravilo vsega takoj. Tudi zobke si vsak dan umivamo, kajne?

Svetujem vam, da to vajo počnete vsak konec tedna, tik preden se pripravite na nove izzive, tudi, če nimate posebnih težav v življenju.

Uporabi število 8, da se osvobodiš!

Razmejitev energij z uporabo števila 8 Rezanje vezi se sliši tako zelo grobo. Kakorkoli že utemeljujemo odločitev za rezanje vezi

Sorodne Objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja