.

Vsak izmed nas ima svoje poslanstvo in naloge v tem življenju. Seveda pa tudi prirojene darove in talente, ki nam pomagajo dosegati kar najboljše rezultate. Pravijo, da si sami izberemo starše.

Duhovna numerologija uči, da si sami izberemo tudi čas rojstva in ime, s katerim se rodimo. Ravno to je najbolj dragocen vir podatkov za numerologa. Rodimo se z ”navodili za uporabo”, ki se skrivajo v našem imenu, priimku in rojstnem datumu. Razberemo lahko svoje močne plati, bolj razumemo svoje šibkosti in se tako dobro pripravimo na izzive in na uspeh.

Ko razumemo svojo pot, stopanje po njej postane užitek!

Numerologija je mnogo več kot se a prvi pogled zdi, raziščite jo.

Vabljeni v svet števil z LiLi SoRuM!

O pomenu števil 0 do 9

Kaj pa je to?

Numerologija - veda o številih

Numerologija je več tisočletij stara veda, ki preučuje vpliv števil na naše življenje. Težko bi natančno določili kdaj in kje se je rodila. Zanesljivo vemo, da je bila poznana vsem starim ljudstvom, tako na vzhodu v Indiji, Kitajski kot na zahodu pri Indijancih. Prispevki, ki vas čakajo, so oblikovani po Pitagorejskemu sistemu.Namen preučevanja števil je preprost, a globok in plemenit: ustvarjanje in ohranjanje ravnovesja v vesolju. Ko so energije v harmoniji, življenje lepo teče. Tega so se stara ljudstva zavedala, zato so preko števil iskala odgovore. Vsak izmed nas je odgovoren za sebe in za svoja dejanja.

Za vas sem pripravila veliko prispevkov, v katerih si boste lahko sami izračunali in prebrali osnovno razlago vaših števil. Boste videli, NUMEROLOGIJA je zakon!

Marsikateri članek nosi preproste nasvete, s katerimi lahko bolje razumete sebe in svoje drage ter z nežnimi spremembami dosežete velike premike.