.

Osebna rast naj bo del vsakdana

Osebna rast, čustvena zrelost, duhovni razvoj in osebnostno razvijanje v bolj kvalitetno osebo naj bi bil naš cilj. Včasih je lažje delati na sebi v udobju lastnega doma ter varnosti štirih sten.

V zavihku osebna rast vas čakajo članki, ki vam bodo dali misliti ter prispevki, ki vam bodo konkretno pomagali pri premiku naprej in pa tudi brezplačne delavnice, katere si boste prenesli na svoj računalnik v pdf obliki.

POKUKAJTE  NIŽJE!

Delajte na sebi z LiLi SoRuM!

Kako delati na sebi ta mesec?

Januar, kaj nam prinašaš?

Nekdo vam bo stopil na rep (pomežik)

Posnetek si oglejte TULE

 

Osebna in duhovna rast

Osebna rast je sestavni del našega življenja.Tako kot je umivanje zob in skrb za zdravje.

Občutek izpolnjenosti ne dobimo z visokim zneskom na bančnem računu, osebnostna rast je tista, ki zagotavlja občutek smisla v našem življenju.

Sem sodijo osebnostna, čustvena in duhovna rast. Rodili smo se, da bi se učili, spremenili in preko življenja dozoreli. Cilj? Biti, kdor smo na najboljši način. Najboljše vodilo za to je vprašanje:

Kako sem danes lahko boljši človek kot sem bil včeraj?

.

Numerologija, coaching, osebna rast in še marsikaj

Moje delo zajema mnogo več kot le razlago številk na numerološki način (pomežik), ki pa mi nudi globok vpogled v posameznika in njegove skrite vzorce – ne le vzorce, razlog za njih.

Uživam v delu 1 na 1, ko preko osebnega stika lahko dam toliko več. Kot terapevt in osebni coach sem hvaležna za vsako priložnost, v kateri lahko pomagam in zato tudi ta zavihek. Moja želja je pomagati vam, kolikor pač znam. Našli boste veliko brezplačnih delavnic, numeroloških izračunov, nasvetov in vaj. Raziskujte z Ljubeznijo!

Za vas sem pripravila mnogo člankov, ki nudijo nasvet, usmeritev in podporo.

Med njimi bodite še posebno pozorni na tiste, ki vsebujejo brezplačne delavnice za vas in pa zanimive video vsebine. Na mojem Youtube kanalu je kopica posnetkov z naslovom Zanimivosti z LiLi SoRuM.

Dotikajo tem kot denimo:

~ vzgoja otrok in vstop v vrtec
~ zeliščarstvo
~ premagovanje strahu
~ rezanje vezi
~ medsebojni odnosi
~ borilne veščine
~ idrijske čipke
~ komunikacija med partnerjema

Le ena pot vodi k notranji izpolnjenosti: osebna rast.

Žal v življenju ne moremo vzeti čudežne tabletke. Zakaj?

Saj čudež ste VI!