Vedno so me zanimale starodavne vede in tako sem prišla tudi do numerologije. Radovednost in spoštovanje starodavnih naukov & modrosti. Knjige o duhovni ter osebni rasti sem prebirala že v otroštvu. Pravzaprav bi dejala, da je veda o številih našla mene in ne obratno. V knjižnici se je dobesedno prekucnila name zajetna bukla o numerologiji in moja (mačja) radovednost jo je seveda vzela s seboj domov.

Z numerologijo se profesionalno ukvarjam od leta 2003 in svoje znanje seveda nenehno izpopolnjujem in negujem. Zakladnica znanja in je čudovito orodje za tiste, ki so pripravljeni delati na svoji osebnostni, duhovni in čustveni rasti. Kar jaz definitivno sem. Moje mnenje je, da so to vseživljenjski procesi, ki se nikoli ne bi smeli končati. Ne iščem lahke, temveč dobro pot. Torej, pot ali način, ki nas vodi domov, k sebi. Vse se skriva v nas!Ne maram definicij, ker nas omejujejo, zato se jih ogibam. Oznake kot avtorica, TV voditeljica, coach, svetovalka, predavateljica, motivacijska govornica, … so le oznake. Vsak izmed nas je mnogo več kot etiketa.

 Kadarkoli imam možnost pomagam, naj gre za sočloveka ali živali v stiski ter želim doprinesti boljšemu danes za Indijance, nad katerimi se še vedno izvaja genocid. Naša mati Zemljica potrebuje našo pozornost in takojšnjo spremembo, sicer bo prepozno. Opis mene brez omembe naše matere narave, živali, Indijancev, človekovih pravic in okoljevarstvenih opozoril ne bi opisoval mene.

O meni 1

Revija Suzy, 20. oktober 2017

Vse, kar počnem, je z Ljubeznijo, zato je tudi moje najljubše vodilo:

”Pomembno je, da vse počnete z Ljubeznijo.

Tako dodate poseben pridih vsemu, česar se dotaknete.

Dodate Svetlobo. 

Dodate Ljubezen.

LiLi SoRuM

 

LiLi SoRuM

Revija Ona plus, 2016